Home / Carnestoltes Russafa 2020

Carnestoltes Russafa 2020

El Carnestoltes de Russafa que celebra la seua X Edició, té des dels seus inicis el propòsit de recuperar la memòria històrica del Carnaval de València (finals del segle XIX – finals de la II República) i la tradició carnavalesca dels grups d’immigrants, principalment comunitats llatines. Sense oblidar l’esperit crític i la sàtira pròpies d’aquesta festa popular, en el Carnaval “X diversitat X memòria” de Russafa anem a potenciar la sostenibilitat participant 60 grups dels quals 22 societats musicals son valencianes, també donem visibilitat a les reivindicacions dels moviments i entitats socials.
Aquest any, els esdeveniments tindran lloc el 08 i el 15 de febrer.

PROGRAMA D’ACTIVITATS:

PRECARNAVALERA

Dissabte 08 de febrer de 2020 des de la 13.00 fins a 18.00 hores:

• Presentació dels carnestoltes al Parc Central, altura C/Filipines amb Naus de Ribes.

•“Las llamadas”. Creuades de Batukades.

• Assajos fraternitats de “X diversitat X memòria” (Danses amb banda de música de Malilla y Bolivia).

• Exposició de la Història del Carnestoltes de València i Carnaval d’antany de Bolivia. Al centre Municipal de Joventut de Russafa C/Puerto rico Nº 42 del 08 al 29 de febrer.

DESFILADA DE CARNESTOLTES
• Dissabte 15 de febrer de 2020, des de les 17.00 fins a les 22.00 hores.
Cercaviles pel barri de Russafa. Itinerari: Sortida Parc Graner i recorregut carrers Filipines, Literat Azorín, Sueca, Dénia, Cuba i Pintor Gisbert. Més de 60 grups de diferents continents.
Per això, ens agradaria comptar amb vosaltres en aquesta nova edició i quedem a la vostra disposició per a qualsevol informació addicional que necessiteu. http://russafaculturaviva.org/es/home/