Carnaval Russafa 2019

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SABER MÉS?

Els objectius principals del programa Russafa Cultura Viva amb el “Carnaval” són:

  • Promoure el diàleg i la convivència entre la població del barri.
  • Fomentar el desenvolupament comunitari i la interculturalitat del barri.
  • Autogestionar iniciatives socials, creatives i culturals.
  • Generar una xarxa d’organitzacions i moviments socials per a la interacció d’iniciatives del barri.

Partint de la iniciativa del “Carnaval”, von sorgir projectes culturals com “Tapa i copa solidària”, “A les Balconades!” i “Fem finca, fem barri i fem comunitat” que es van implementar transversalment entorn de dues línies estratègiques: la interculturalitat i el desenvolupament comunitari del barri.

Reconeixem que som còmplices de situar Russafa com a barri alternatiu de moda, generant l’efecte anomenada als interessos econòmics de l’hostaleria, i provocant així la gentrificación del barri. Conscients del problema, decidim aplicar mesures per pal·liar aquest efecte gentrificador: hem deixat de realitzar la “Tapa i copa solidària” i estem descentralitzant les activitats relacionades amb el “Carnaval”.
La nostra pretensió és repartir moderadament activitats en el temps i desenvolupar un codi ètic de convivència entre entitats socials, locals, comerços i veïns del barri, per establir línies d’acció per un desenvolupament sostenible.

VII EDICIÓ

25022017-_DSC8710
25022017-_DSC8704

EDICIONS ANTERIORS

ENTITATS COL·LABORADORES

X